Reduceri, reduceri, reduceri

Fiți pe fază că încep promoțiile și reducerile! În articolul anterior vă sfătuiam să urmăriți reducerile și să vă bucurați de ele. Pe mine, una, mă încântă să achiziționez ceva redus, simt că aș economisi bani.

topbfNebunia reducerilor Black Friday a început în America, acolo unde într-o vineri din an prețurile intrau la apă. Erau reduceri substanțiale încât lumea se înghesuia la intrarea în magazin de la miezul nopții. Da, ați citit bine, să prindă loc în magazin la ora 8 dimineața. Acest eveniment a fost adus și în Romania, iar prima ediție de acest gen a fost anul trecut în noiembrie.

Anul acesta fii prima care află despre reducerile Black Friday România. Dă un click pe link, abonează-te la newsletter și vei afla prima ce reduceri ne vor încânta și în acest an.  Este important să nu pierzi startul acestei campanii pentru că anul trecut după doar câteva ore de la începerea promoțiilor site-urile magazinelor partenere începuseră să pice.

Așa că pentru a te bucura de cât mai multe reduceri urmărește site-ul de reduceri Black Friday, prin intermediul newsletter-ului.

De asemenea, pe site am aflat și câteva informații pentru cumpărăturile online: există anumite oferte bune și oferte false. În cazul ofertelor false, produsele aveau prețuri mai mici decât în ziua reducerilor, însă companiile modificau prețurile în vinerea neagră pentru a ne induce în eroare. Tocmai și din acest considerent au apărut site-uri de genul Black Friday România, pentru a evita aceste situații și pentru a selecta ofertele cu adevărat avantajoase pentru noi.

Important este să distingem ofertele adevărate de cele false, iar acest lucru este destul de simplu pentru un împătimit al cumpărăturilor. Spre exemplu, dacă vrei să îți cumperi un laptop pe care îl urmărești de ceva timp vei realiza atunci când prețul a intrat la apă. Black Friday România are și site de Facebook unde posteaza constant oferte. Chiar dacă vinerea neagra este doar o dată pe an, pe site-ul lor veți găsi promoții în orice lună.

Spor la cumpărături și nu uitați să îmi împărtășiți și mie achizițiile voastre din ultima perioadă!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s